Skip to main content

За нас

Като надграждащо продължение на сватбена агенция “Алегрия”, BeMore предлага едно ново, качествено и стойностно изживяване на своите клиенти. Ние работим върху цялостната организация на разнообразни социални и бизнес събития с основен фокус върху личния контакт и създаването на полезни взаимоотношения. Зад удовлетвореността на нашите клиенти стои изградената ни във времето мрежа от контакти, доверени партньорства и екип, съчетаващ качества, знания, умения и богат практически опит.

Нашият екип

Събитията са като симфоничен оркестър – колкото и да са добри индивидуалните музиканти, е необходим главен диригент, за да почувствате наистина музиката.

“BeMore by Аlegria са най-свежите организаторки, с които съм имала удоволствието да работя скоро.”

Надежда Тодоровасъздател на “Приказно училище”
Co-Founder & CEO

Милена Филипова

Организатор на корпоративни и социални събития с над 10 години опит в бранша. →

Организатор на корпоративни и социални събития с над 10 години опит в бранша, Милена познава отлично всеки етап от реализацията, както на големи международни конференции и конгреси, така и на по-малки бутикови обучителни семинари, продуктови и творчески събития.

Коя ти е любимата част от организирането на събитие?
– Началото на самото събитие. Наслаждавам се на всеки етап от планирането на проекта – започвайки бавно и ускорявайки динамиката в последните седмици, но когато събитието е факт, сякаш всичко спира за секунда и имам възможност да се насладя на постигнатия резултат. Тогава идеите оживяват и стават реалност.

Коя е твоята суперсила?
– Отдадеността и любовта към професията са моята супер сила.

Защо да избера теб за организатор на специалното ми събитие?
– Обожавам работата си и влагам лично отношение и сърце във всеки проект. Никога не правя компромис с качеството и превръщам всяко събитие в пълноценно изживяване с добавена стойност за клиента, като му спестявам ценно време и енергия.

Кои са трите най-важни точки, за да е успешно едно събитие?
– Планиране, координация и качествено изпълнение – това са основите на всяко събитие, без които е невъзможно да се създаде успешен проект.

Co-Founder

Биляна Цанева

Създател и движещата сила на сватбена агенция „Алегрия” и Wedding Expo Alegria →

Съосновател на BeMore by Alegria, Биляна е и създателят и движещата сила на сватбена агенция „Алегрия” и Wedding Expo Alegria. Събитията на сватбената агенция, която е позната на пазара вече над седем години, се отличават с индивидуалност, стил и подчертано отношение към изискванията на клиенти. Преди да почувства себе си като посланик на любовта, творец и създател на емоции, повече от 15 години Биляна работи като мениджър събития в големи международни и български компании, организирайки над 60 събития зад граница (в Европа, Латинска Америка, Азия, USA, Канада) и 400+ събития в България.

Ние в медиите

MamaMia | 16 март 2023

Милена Филипова и Биляна Цанева: У нас не се говори достатъчно за осъзнато родителство, опитваме да променим това

БНР Радио София | 1 април 2023

Събитие за осъзнати родители